Ambil Masa 5 Minit Untuk Untuk Tahu Rahsia Usahawan Ebay Buat Duit Di Internet Dengan Berkain Pelikat Di Depan PC Beliau....Teruskan Membaca...


Jualan di ebay Dalam Matawang USD



Pembayaran dari pelanggan seluruh dunia




Sebelum tu lihat dahulu pencapaian peserta Bengkel Ebay+Dropship ini






Johor, Malaysia, 28 November 2013
RE: Rahsia Buat Jualan Ebay Terbongkar
From: Mohd Najib Asaddok




Sahabat-sahabat yang saya hormati,


Anda boleh melakukan perniagaan internet dengan hanya menjual produk fizikal di internet dan memperolehi keuntungan dalam masa yang singkat.. Mungkin sebelum ni anda pernah terfikir bagaimana ada kalangan usahawan internet yang menjana pendapatan lumayan hanya dengan berurusan di internet. Dan mungkin perkara ini ada bermain di fikiran anda...



Ada ke orang yang nak beli barang jual kat internet ? Mustahillah..takkan terus beli
 tanpa pegang barang dulu....

Aku mana ada modal besar nak mulakan bisnes kat internet...

Aku ni tak mahir IT, buka facebook ngan emel pandailah

Aku takder website atau blog...Macamana nak mula berniaga kat internet.






Bagaimana jual produk fizikal di internet boleh bantu selesaikan masalah anda ?

Dengan perniagaan internet khususnya menjual produk fizikal, ia mampu memberikan pulangan yang sangat lumayan. Hanya perlu tahu teknik-teknik asas sahaja pun anda pasti mampu menghasilkan jualan di internet.

 Sewaktu saya mula-mula menjalankan perniagaan di internet dahulu, saya tak pernah terfikir mampu menghasilkan jualan sehingga puluhan ribu melalui internet. Saya sentiasa mencari ilmu dan tak putus asa sewaktu mempelajari teknik-teknik membuat jualan di internet.

 Akhirnya dengan teknik berkesan yang saya kuasai, saya mampu menghasilkan pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dengan menjual produk fizikal di internet. Saya pernah menghasilkan jualan melebihi USD10,000 dalam masa sebulan.

 Bukan itu sahaja saya telah menjumpai teknik memulakan perniagaan tanpa modal... YA tanpa mengeluarkan modal.... Saya cuma gunakan duit pelangan sahaja dan menghasilkan keuntungan dengan cara yang SAH.

 Jadi bagaimana cara saya membuat jualan di internet ?  Saya hanya menjual produk fizikal menggunakan satu platfrom paling popular di dunia iaitu platform yang dipanggil...




 Mungkin anda dah tahu apa itu eBay.... Secara ringkasnya eBay adalah satu platform jualan yang mempunyai jutaan ahli di seluruh dunia.

  Ia boleh dianggap sebagai satu kompleks membeli-belah terbesar di dunia dan hanya beroperasi di internet 24 jam sehari. Pelbagai barangan boleh anda jual di sini dan pelanggan anda datang dari seluruh dunia.



Jom lihat fakta menarik tentang platform-ebay


Ebay mempunyai 100 juta pengguna aktif pada 2011.
Jualan di Ebay setiap tahun melebihi USD60 Billion
Barangan pertama yang pernah dijual adalah laser pointer yang sudah rosak.
Handphone terjual di Ebay setiap 6 saat
Kasut terjual di Ebay setiap 8 saat
Set video game terjual di Ebay setiap 17 saat
Tali leher lelaki terjual di Ebay setiap 45 saat
Barangan paling besar pernah dijual di Ebay adalah jet peribadi yang dijual pada harga USD4.9 Juta.

Pembelian di Ebay dilindungi 100% oleh Ebay(Buyer Protection). Ini menjadikannya laman membeli belah paling selamat di dunia.





Kenapa mudah buat jualan dan dapat untung lumayan di Ebay ?


  • Anda tak perlu ada website atau domain..Hanya gunakan platform Ebay sahaja untuk menjual
  • Anda 'listing' barang dan tunggu customer beli sahaja. Ebay tak perlukan promosi atau tarik trafik kerana mereka memang mempunyai lebih 200 juta pengguna berdaftar di seluruh dunia.
  • Tak perlu keluar modal untuk mulakan perniagaan... Ada rahsianya dalam teknik dropship.....
  • Hanya kaji produk yang laris, anda jual di ebay, pasti terjual !
  • Penerimaan pembayaran menggunakan paypal, anda withdraw dan duit masuk ke akaun anda dalam masa 3 hari...FAST MONEY !

Apa bukti boleh buat jualan di Ebay ?



Mari saya tunjukkan beberapa bukti pendapatan saya hanya dengan membuat jualan di Ebay


Bukti 1



Item di atas ni terjual pada harga USD519.00 atau bersamaan dengan RM1649.00. Modal untuk produk ini hanya RM1100 termasuk kos pos. Untung yang saya dapat ialah RM549.00




Bukti 2


Item di atas ni terjual pada harga AU169 atau bersamaan dengan RM549. Modal untuk produk ini hanya RM100 dan kos pos ke UK hanya RM30. Untung yang saya dapat ialah RM419




Bukti 3


Item di atas ni terjual pada harga USD41 atau bersamaan dengan RM123. Modal untuk produk ini hanya RM35 dan kos pos ke US hanya RM15. Untung yang saya dapat ialah RM73.00





Anda pun boleh lakukannya !

Akaun paypal yang menerima bayaran dari pelanggan seluruh dunia







Salah satu akaun ebay saya yang mencapai tahap Power Seller


Peserta Bengkel Yang Menjana Pendapatan
Lumayan Di Ebay











Sebelum itu saya nak berikan anda 4 Siri Video Percuma  Langkah Memulakan Perniagaan Ebay yang bernilai RM67. Terhad Untuk 100 Orang Terawal Sahaja






Video Siri 1: Perkara Patut Anda Tahu Tentang ebay
Video Siri 2: Memahami Transaksi di ebay
Video Siri 3: Teknik Dropship
Video Siri 4: Langkah Memulakan Bisnes di ebay
Ebook : Panduan Mendaftar Akaun Ebay







Apa pula yang saya maksudkan dengan model bisnes tanpa modal atau Dropship ?


Dropship, ia bukanlah satu jenis model perniagaan internet yang baru tetapi sudah lama digunakan oleh usahawan antarabangsa. Tapi dari pemerhatian saya, masih ramai lagi di Malaysia tak tahu model perniagaan ini.

 Jika anda pun masih tak tahu tentang dropship ni mari saya terangkan.

   
Dropship ialah teknik pembekalan di mana kita sebagai penjual tak perlu simpan stok tetapi bila ada pembelian dari pelanggan kita, pembungkusan akan dibuat oleh pembekal dan mereka terus menghantar kepada pelanggan kita. Sebagai penjual kita mendapat keuntungan dari perbezaan harga jualan kita dan harga borong dari pembekal..Senang citer kita ni sebagai orang tengah sahaja...


Untuk Lebih Mudah Faham Dropship, Ia Adalah seperti Berikut…

1.
Anda berhubung dengan pembekal (dropship). Anda deal dengan mereka dan dapatkan gambar  dan deskripsi produk. Anda tak perlu beli dahulu produk mereka untuk simpan sebagai stok.
2.
Anda jual produk tersebut di ebay.

3.
Anda mendapat pelanggan yang nak beli produk tersebut dan menerima bayaran.

4.
Anda buat pembayaran menggunakan duit pelanggan tadi pada pembekal dengan harga borong. Keuntungan anda terus simpan.

5
Proses pembungkusan dan penghantaran barang kepada pelanggan diuruskan oleh pembekal (dropship)

6
Anda dah boleh kira untung.Bestkan!




Secara kesimpulannya dalam model perniagaan dropship anda hanya perlu promosikan gambar dan maklumat produk tanpa simpan sebarang stok…anda bebas untuk mempromosikan seberapa banyak produk yang anda mahu dan penuhkan akaun bank anda dengan keuntungan jualan produk yang tiada dalam tangan anda pun. Boleh dikatakan anda hanya ‘Jual Gambar’…bestkan?

Saya berikan satu contoh…



Anda promosi satu produk ni, harga borongnya berharga RM100. Anda pun mula promosi produk tersebut dan menjualnya pada harga jualan iaitu RM200.

Anda terus dapat keuntungan sebanyak RM100 dan proses pembungkusan dan penghantaran dilakukan oleh pembekal dropship. Itu baru satu jualan, bayangkan jika anda dapat 10 jualan sehari ?

Anda sudah dapat RM1000 dengan kerja yang ringkas dan mudah. Lumayan kan?



Saya akan berikan lubuk dropship untuk anda mendapatkan jutaan barangan yang boleh dijual di ebay nanti...Nantikannya di bengkel ebay yang saya anjurkan ya!

Tapi sebelum itu.....


Siapa Saya Dalam Perniagaan Internet dan Ebay ?




  Mula terlibat serius dengan perniagaan internet pada tahun 2009. Antara yang pernah saya ceburi di peringkat awal  ialah program google adsense dan blogging. Pernah mendapat pendapatan dari program ini walaupun sedikit. Kemudian saya mula nampak potensi di ebay dan mula menjual produk di laman ebay. Pada mulanya agak sukar untuk saya mendapat pendapatan lumayan dari ebay kerana hanya belajar dari ebook sahaja. Banyak perkara perlu saya buat kajian melalui 'try & error'.


  Saya mengambil masa sehingga 3 bulan barulah mencapai pendapatan USD1000 pertama saya. Waktu itu saya hanya menggunakan dropship AN dimana keuntungan nya sangat kecil. Dari proses pembelajaran melalui pengalaman akhirnya saya mahir dengan teknik-teknik di ebay khususnya tentang dropship dan bagaimana menjana keuntungan lumayan daripadanya. Alhamdulillah saya pernah mencapai jualan USD10,000 dalam masa sebulan.


 Saya juga telah menghasilkan panduan video Lubuk Rahsia Dropship dimana lebih 980 orang yang telah mendapatkannya dan mula menghasilkan pendapatan di ebay.


 Kini saya adalah usahawan internet sepenuh masa dan menumpukan pada ebay dan affiliate. Alhamdulillah sekarang ini saya konsisten menghasilkan pendapatan 5 angka di internet & yang paling best saya hanya bekerja di rumah.


Selain itu saya turut mendapat jemputan dari badan-badan kerajaan & swasta untuk berkongsi tentang perniagaan internet yang saya jalankan



Dijemput untuk menjadi penceramah Kursus Pendek Perniagaan Internet Kolej Komuniti Jasin
tahun 2011



Dijemput untuk menjadi penceramah Selangkah Ke Alam Usahawan, Kolej Komuniti Jasin tahun 2011



Dijemput untuk menjadi penceramah di Mini Seminar Ebay anjuran
 Persatuan Usahawan Internet Malaysia



Menjadi speaker di Seminar Asas Perniagaan Internet anjuran Usahawan Internet Selatan (UIS)



Bersama Jutawan Azizi Ali Semasa Menjadi Jemputan Khas Ke Seminar JomNiaga Anjuran Usahawan Internet Antarabangsa, Gobala Krishnan



Menjadi tenaga pengajar bagi Kursus Pemasaran Perniagaan Melalui Internet Anjuran Kementerian Perdagangan Antarabangsa & Industri (MITI) pada bulan Oktober 2012



Menjadi tenaga pengajar untuk Kursus Ebay + Dropship Anjuran MARA Negeri Perak pada
bulan Oktober 2012





Saya Ditemuramah Dalam Rancangan Bisnes Alternatif Yang Disiarkan
Astro Awani 501










Saya Mencapai IMPIAN Melalui Perniagaan Internet
Khususnya Ebay


Saya dapat merealisasikan impian saya pada tahun 2011 untuk memperolehi kereta idaman saya, Toyota Camry pada umur 28 tahun. Ia adalah hasil 100% dari perniagaan yang saya jalankan di internet.





 Alhamdulillah baru-baru ini saya sekali lagi merealisasikan impian saya tahun 2012 untuk memiliki Superbike Kawasaki ER6F hasil dari menjalankan perniagaan internet khususnya ebay + dropship




Saya juga sangat-sangat bersyukur kepada Allah SWT kerana memberi saya peluang sekali lagi untuk mencapai IMPIAN saya memiliki kereta idaman saya sejak dulu lagi iaitu Mercedes Benz C200 pada bulan November 2012 ketika umur saya 29 tahun.







Kini saya merasakan tiba masanya untuk saya berkongsi ilmu ini dengan anda semua kerana saya percaya pada pepatah 'What U Give, U Get More!'. Disebabkan itu saya telah menganjurkan beberapa siri bengkel ebay + dropship yang telah membantu ramai usahawan-usahawan baru menjana pendapatan melalui ebay



Anda pun boleh mencapai IMPIAN anda..Tiada yang mustahil untuk anda capai kerana anda sememangnya layak untuk BERJAYA!


Gambar-gambar Bengkel Ebay + Dropship yang
 telah saya anjurkan




Bengkel Ebay + Dropship  di Johor Bahru (Batch 1)



Bengkel Ebay + Dropship Di Shah Alam (Batch 2)



Bengkel Ebay + Dropship Di Kota Bharu  (Batch 3)



Bengkel Ebay + Dropship di Puchong (Batch 4)



Bengkel Ebay + Dropship di Puchong (Batch 5)



Bengkel Ebay + Dropship di Puchong (Batch 6)



Bengkel Ebay + Dropship di Bandar Tasik Selatan  (Batch 7)



Bengkel Ebay + Dropship di MSC Kuantan  (Batch 8)



Bengkel Ebay + Dropship di Bandar Tasik Selatan KL  (Batch 9)



Bengkel Ebay + Dropship di IPTC Kajang  (Batch 10)




Bengkel Ebay + Dropship di Jom Training Cantre Bdr Tasik Selatan  (Batch 11)



Bengkel Ebay + Dropship di IPTC Kajang  (Batch 12)



Bengkel Ebay + Dropship di Jom Training Cantre Bdr Tasik Selatan  (Batch 13)



Bengkel Ebay + Dropship di Bandar Baru Uda  (Batch 14)



Bengkel Ebay + Dropship di Jom Training Cantre Bdr Tasik Selatan  (Batch 15)



Special Group Coaching JB (Batch 16)



Bengkel Ebay + Dropship di Jom Training Cantre Bdr Tasik Selatan  (Batch 17)




Bengkel Ebay + Dropship di PKNS Biz Point Shah Alam  (Batch 18)




Special Group Coaching JB (Batch 19)



Bengkel Ebay+Dropship di Jom Training Cantre Bdr Tasik Selatan  (Batch 20)



Special Group Coaching JB (Batch 21)



Special Group Coaching Johor  (Batch 22)



Bengkel Ebay+Dropship di Jom Training Centre Bdr Tasik Selatan  (Batch 23)



Bengkel Advance Dropship+Ebay 2013
 di Jom Training Centre Bdr Tasik Selatan  (Batch 24)



Bengkel Advance Dropship+Ebay 2013
 di Jom Training Centre Bdr Tasik Selatan  (Batch 25)



Mari Kita Lihat Pencapaian Peserta Yang Telah Hadir. Kebanyakan Mereka Adalah Newbies Sebelum Ini...




















BERITA KURANG BAIK!

Bengkel Dropship untuk tahun 2013 telah pun ditutup untuk tahun ini!
Anda boleh dapatkan DVD Rakaman Bengkel Dropship Sahaja....Ia sama seperti anda hadir
sendiri ke bengkel secara LIVE...


Apa yang akan anda pelajari dari
DVD Rakaman bengkel ni nanti...


Terdapat 4 modul kesemuanya di mana ia adalah rahsia-rahsia penting melalui pengalaman saya dalam menjalankan perniagaan di ebay. Saya jamin anda pasti dapat melakukan jualan pertama selepas menghadiri bengkel ini.

Ia juga telah terbukti di mana para peserta yang hadir sebelum ini ramai yang telah berjaya memperolehi jualan dan keuntungan di ebay



+

Support Selepas Bengkel Selama 90 Hari

 Anda boleh menghubungi saya melalui  Facebook/Emel untuk bantuan teknikal atau menjawab persoalan yang tak dapat anda selesaikan.

+

Keahlian Eksklusif Group Support Tertutup

Group Tertutup di Facebook yang mempunyai ahli yang akan sama-sama memberi support kepada anda.





+

Kesemua modul ini telah disusun rapi dan akan disampaikan dalam bentuk santai bagi memudahkan anda memahaminya dan mula menjana pendapatan lumayan di ebay.




Ahmad Yani, Peserta Batch 13 ( 29 September 2012 )




Nurhafiza Mohamad, Peserta Batch 5 (3 Disember 2011)


Testimoni dari peserta bengkel Batch 6 ( Januari 2012 )



Testimoni Peserta Bengkel  2013




Testimoni Peserta Bengkel 2013

Testimoni Peserta Bengkel 2013



TERBARU !
DVD Rakaman Bengkel Dropship Terkini








DVD ini adalah rakaman Bengkel Ebay+Dropship yang diadakan pada
20 Julai 2013. Anda tonton dan rasai pengalaman sama seperti dalam bengkel
yang saya anjurkan.









Ya Najib ! Saya Berminat Untuk Mendapatkan DVD Rakaman Bengkel Dropship Ini & Mendapatkan Teknik Jualan Di Ebay. Bagaimana Caranya Untuk Mendapatkan DVD Ini ?

Ya, dapatkan DVD  Ini sekiranya anda ingin menghasilkan jualan di  Internet!

Jika anda benar-benar mahu jana income dengan ebay, jangan tunggu lagi kerana rakaman bengkel inilah yang anda amat perlukan sekarang! Saya memberikan anda jaminan 30 hari wang dikembalikan jika anda tidak berpuas hati dengan teknik-teknik yang terkandung dalam bengkel ini.. (Dengan syarat anda benar-benar telah mempraktikkan kesemua modul yang diterangkan dalam bengkel ini).


Jadi berapakah yang perlu saya laburkan untuk  dapatkan DVD Rakaman Bengkel Dropship  ini ?



Ya, semuanya bernilai RM1695.00. Amat-amat berbaloi...Anda mahu dapatkan semua modul ini ? Nanti dulu....berapa anda perlu laburkan?
RM1695
Tidak
RM1290




Anda tak perlu keluarkan kos sebanyak RM1844 mahupun RM1290. Saya berikan diskaun buat anda hanya untuk masa ini saja. Kos yang anda perlu labur untuk dapatkan kesemua pakej terbaik ini adalah hanya RM...

RM690 (Yuran Bengkel Sebelum Ini)

Untuk Versi DVD Hanyalah


RM349
Tapi saya berikan lagi diskaun sempena
Tawaran Akhir Tahun 2013 dan PERCUMA satu
panduan iaitu 6 Panduan Advance Ebay Bernilai RM99


Anda boleh lihat kandungan panduan ini pada link berikut
http://bit.ly/19yyvEu



Jadi jumlah yang anda hanya perlu labur untuk ilmu ini

RM199
RM150 sahaja

( Tawaran Ini Untuk 20 orang terawal sahaja mulai 10 Mac 2014 )


Saya yakin ia akan SOLD OUT dalam masa yang singkat disebabkan
permintaan yang tinggi dari subscriber saya sebelum ini



Pembayaran Menggunakan Kad Kredit Juga Diterima




Akan tetapi tawaran ini terhad untuk yang terawal saja. Jika anda tidak bertindak sekarang, anda akan terlepas tawaran terbaik dari saya ini.  RM199  untuk semua pakej yang ditawarkan.


Jika anda masih ingin tunggu DVD bengkel akan datang,anda akan kecewa kerana jualannya
akan ditutup pada tahun ini.


Saya yakin dengan harga ini anda akan balik modal dengan menjual beberapa produk
sahaja di ebay. Telah terbukti ramai yang belajar dengan saya sebelum ini mencapai
keuntungan berlipat kali ganda dari pelaburan yang mereka keluarkan.


Jadi bertindak segera, tempah DVD  sebelum kuota 30 DVD SOLD OUT.
Klik Butang Tempahan Sekarang!



Jom Tempah DVD Sekarang!







Lihat sesi chatting saya dengan bekas peserta pada 10 November 2012.
Student pun boleh buat untung 4 angka dalam USD






Semoga Anda Berjaya,

Mohd Najib Asaddok
Usahawan Ebay
013-7782030

P.S
Apa sangat dengan pelaburan RM199 sekiranya anda dengan mudah boleh menghasilkan jualan di ebay dan menghasilkan keuntungan RM50 untuk setiap produk yang anda jual (Kalau 2 jualan sehari pun, kan banyak tu...Ada peserta yang balik bengkel dah buat untung RM2000++ ) . Saya memberikan teknik yang sedang dan telah 3 tahun saya gunakan di ebay.

P.S.S
Pesan sekarang kerana saya yakin  30 DVD akan SOLD OUT dalam masa yang singkat sahaja kerana ramai yang telah hubungi saya untuk mendapatkannya.